Wie laat het hart van Mariahout sneller kloppen? 

Begin dit jaar werd Cedrus Vastgoed eigenaar van De Pelgrim in Mariahout. Robert Hellings ging op zoek naar een nieuwe exploitant die de succesformule wilde voortzetten. En toen kwam plots COVID-19…  Hoe staat het er nu, een half jaar later, voor? 

Kloppend hart 

“De Pelgrim is het hart van Mariahout en een begrip in de omgeving”, vertelt Hellings. “Ik word nog steeds met regelmaat gebeld door klanten die er al 20 jaar lang wekelijks hun biefstukje aten met de vraag wanneer het weer open gaat. De Pelgrim moet het hart van Mariahout blijven. Mensen die in Mariahout leven of recreëren, moeten er ook een hapje kunnen eten, een ijsje kunnen halen of even op een terras kunnen neerstrijken.” 

Geen sloop 

“Het is niet de bedoeling om het pand te slopen”, benadrukt Hellings. “Samen met de nieuwe uitbater gaan we het pand opknappen en inrichten naar diens wensen. Alleen het cafetariagedeelte dat door brand eind 2019 is verwoest, wordt gesloopt en zal opnieuw worden opgebouwd.” 

Enthousiaste ondernemer(s) gezocht! 

Hellings hoopt van harte dat nu de eerste ‘coronaschok’ voorbij is, de zoektocht naar nieuwe uitbaters kan worden voortgezet en dat zich binnen afzienbare tijd een geschikte kandidaat zal aandienen. “We zijn op zoek naar dié ondernemer die niet alleen het hart van Mariahout maar ook de harten van vele Mariahoutenaren sneller wil laten kloppen. Het is mijn intentie om samen met een nieuwe exploitant De Pelgrim in ere te herstellen.” 

Vragen, interesse of tips? Neem gerust vrijblijvend contact op met Robert Hellings van Cedrus Vastgoed via 06-51315563.