Horeca Ondernemer


 

Horeca en 12 appartementen voor starters
We hebben de wensen en behoeften van de inwoners van Mariahout verzameld. Hieruit is het nieuwbouwproject De Pionier ontstaan. De Pelgrim wordt opnieuw opgebouwd met daarboven  huurappartementen voor starters.

Voor deze nieuwe ruimte van circa 450 m² zijn wij op zoek naar een uitbater. Voor aankomend seizoen op tijdelijke basis, en na de oplevering van de nieuwbouw op permanente basis. Eind 2024 start de bouw en in 2026 wordt naar verwachting het pand opgeleverd.

Invulling
Een eetcafé, restaurant, ijssalon, bistro, buitenterras, cafetaria, etc. Die horeca-invulling die jij er graag aan zou willen geven bespreken we graag met je.

 

Eén van de mogelijke indelingen van de nieuwe horeca.

 

Jij kan en mag nu dus al starten in ‘De Pelgrim’. Met ons samen kun je plannen maken voor de komende periode tot de nieuwbouw start. En voor de tijd nadien: er is vrijheid (binnen het bestemmingsplan en de vergunning) om een horeca-invulling te geven aan het nieuwe pand.

Dus ben jij (of ken jij) iemand die grootse plannen heeft om dit tot een succes te maken? Laat het ons weten! Neem voor vragen contact op met:

Robert Hellings
Cedrus Vastgoed
M  +31(0)6 51 31 55 63
E  rh@cedrusvastgoed.nl

 

Contactformulier


 

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Dit is mijn idee voor horeca in De Pelgrim in 2026:

  Ik wil tot de nieuwbouw start (begin 2025) ook tijdelijk De Pelgrim uitbaten:

  Vraag / opmerking / aanvulling: