Horeca-Pop-Up De Pelgrim


 

Het terrasmeubilair staat al klaar om buiten te zetten. Ook het koffiezetapparaat wil graag gaan pruttelen. Horecagelegenheid De Pelgrim staat te popelen om in gebruik genomen te worden, al is het maar voor één dag. Of voor een weekend. Pop-up De Pegrim is aan het ontstaan!

Pop-up horeca Pelgrim
Het bestemmingsplan voor het nieuwbouwplan is rond. Begin 2025 wordt de huidige Pelgrim gesloopt en start de bouw van de nieuwe horeca met daarboven appartementen. 

Al pratende over té gekke ideeën voor de Pelgrim werden spontaan plannen gesmeed. Wat te denken om tot aan de sloop van De Pelgrim een pop-up-horeca-locatie te maken? Het is namelijk erg zonde als op zo’n mooie locatie geen tijdelijke horecavoorziening met gezellige ontmoetingsplek is. Er passeren duizenden fietsers en de Lourdesgrot trekt jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers.

Heb jij een waanzinnig pop-up idee?
Welk spontaan idee popt er nu in jouw hoofd op? Heb jij plannen voor het gedeelte bij de bar, gebruik je liever de grote zaal of alleen het buitenterras? Laat het ons weten! De Pelgim is voor goede ideeën zo instapklaar. Wil jij voor één dag, één dag per week of een weekend gebruik maken van De Pelgrim om pannenkoeken te bakken? Of denk je aan een ijssalon met koffie en chocolade of wil je misschien iets samen organiseren?

 


Té gekke ideeën voor Pop-up De Pelgrim

 

Jong en oud, pak nu je kans en meld je aan via het onderstaande formulier. Cedrus Vastgoed, de eigenaar van het pand staat open voor nieuwe, frisse en té gekke ideeën. Ook Zorg om het Dorp en Kommekeer staan voor je klaar om dit tot een succes te maken!

Neem voor vragen contact op met:

Robert Hellings
Cedrus Vastgoed
M  +31(0)6 51 31 55 63
E  rh@cedrusvastgoed.nl

 

Horeca-Pop-Up-Aanmeldformulier


 

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Dit is mijn (té) gek Horeca-Pop-Up-idee:

  Datum / datums / dag / dagen en tijd(en) dat ik wens dat de Pop-Up-Horeca open is:

  Vraag / opmerking / aanvulling: